Mr.Sl
Модератор
Модератор
  • Xiaomi Mi 5s
  • Сообщений:220
  • Опыта:2120
  • Бубликов:1005
  • Регистрация:24.12.2015
  • Местный
  • Преданный сообществу
  • Любимчик
  • VIP
  • Команда MR
  • Super VIP
  • Меценат
  • 50000  пользователей
  • Server donater
  • Генеральный спонсор
15.05.2018 00:50
jackuz: Labas Sl,

Norejau paklaust, o nezadi prisideti prie sulietuvinimo MultiROM Amazfit Stratos laikrodziui? :)
Назад
Pasvarstau apie tai, įdomu būtų, bet niekaip nesiryžtu jo pirkt. Be įrenginio nesigaus normaliai nei eilučių sutvarkyt, nei esmę sugaudyt. O darbo ten daug.
baronka
Рыцарь
Рыцарь
  • Mi Max 2(oxygen)
  • Сообщений:47
  • Опыта:480
  • Бубликов:1
  • Регистрация:14.05.2017
  • Местный
17.05.2018 17:32
pasistojo klausimas. kažkaip pasidarė labai ilgas gps "cold start'as". anksčiau buvo normaliai,t.y. pasileidi gps ir per kokių 30s jis jau susigaudo vietą. o dabar užtrunka ir porą ir trejetą minučių. nustatymuose padaryta didelis tikslumas. pamėginau ir su "gps test" apsu - tai jis prisijungia prie 15-20 palydovų, bet paklaida būna ~50m. ir tik po poros kokių minučių tikslumas nuktenta iki kokių 6m. agps clear and update neduoda jokios naudos. gal yra kokių minčių kas gali būti ne taip?
Mr.Sl
Модератор
Модератор
  • Xiaomi Mi 5s
  • Сообщений:220
  • Опыта:2120
  • Бубликов:1005
  • Регистрация:24.12.2015
  • Местный
  • Преданный сообществу
  • Любимчик
  • VIP
  • Команда MR
  • Super VIP
  • Меценат
  • 50000  пользователей
  • Server donater
  • Генеральный спонсор
23.05.2018 13:45
baronka: pasistojo klausimas. kažkaip pasidarė labai ilgas gps "cold start'as". anksčiau buvo normaliai,t.y. pasileidi gps ir per...Назад
Na, kaip, ar nepagerėjo GPS? Tą dieną, kai rašei, aš netrumpai GPS naudojausi, viskas labai normaliai buvo, gaudė greit, dėl tikslumo irgi priekaištu nebuvo.
baronka
Рыцарь
Рыцарь
  • Mi Max 2(oxygen)
  • Сообщений:47
  • Опыта:480
  • Бубликов:1
  • Регистрация:14.05.2017
  • Местный
23.05.2018 19:47
Mr.Sl: Na, kaip, ar nepagerėjo GPS? Tą dieną, kai rašei, aš netrumpai GPS naudojausi, viskas labai normaliai buvo, gaudė greit,...Назад
deja - ne. šiandien mėginau specialiai perkroves telefoną sėdėdamas mašinoj pasileidau gps status, tai per porą minučių susigaudė vietą, paklaida buvo apioe 110m. palaipsniui mažėjant. tai normaliai, kol paklaida nukrito iki 5-6m. praėjo apie 3min :( ir neįsivaozduoju kame gali būti replės. lyg ir nieko neinstaliavau, nieko nechimičinau paskutiniu metu... aišku, geriausia būtų pamėgint švariai perkalt sistemą ir pažiūrėt ar padės, bet paskui kol vėl atsistatysiu visą softą ir t.t....
Mr.Sl
Модератор
Модератор
  • Xiaomi Mi 5s
  • Сообщений:220
  • Опыта:2120
  • Бубликов:1005
  • Регистрация:24.12.2015
  • Местный
  • Преданный сообществу
  • Любимчик
  • VIP
  • Команда MR
  • Super VIP
  • Меценат
  • 50000  пользователей
  • Server donater
  • Генеральный спонсор
23.05.2018 20:39
baronka: deja - ne. šiandien mėginau specialiai perkroves telefoną sėdėdamas mašinoj pasileidau gps status, tai per porą minučių ...Назад
Daugumą programų ir duomenų, skambučius, sms, puikiai perkelia stock backup. Aišku, kokį Smart ID ar pan jie neliečia, reiks iš naujo registruotis
baronka
Рыцарь
Рыцарь
  • Mi Max 2(oxygen)
  • Сообщений:47
  • Опыта:480
  • Бубликов:1
  • Регистрация:14.05.2017
  • Местный
24.05.2018 19:45
o kaip geriau viską švariai perkalt? a\r tiesiog factory resetą padaryt, ar geriau per twrp padaryt full sdcard wipą ir tada sukalt multirom.zip iš naujo?
Mr.Sl
Модератор
Модератор
  • Xiaomi Mi 5s
  • Сообщений:220
  • Опыта:2120
  • Бубликов:1005
  • Регистрация:24.12.2015
  • Местный
  • Преданный сообществу
  • Любимчик
  • VIP
  • Команда MR
  • Super VIP
  • Меценат
  • 50000  пользователей
  • Server donater
  • Генеральный спонсор
24.05.2018 20:27
baronka: o kaip geriau viską švariai perkalt? a\r tiesiog factory resetą padaryt, ar geriau per twrp padaryt full sdcard wipą ir ...Назад
Jei prie full wipe paklius ir system, reikės perkrauti recovery. Factory reset dažniausiai pakanka. Bet irgi reikia būti atsargiam - mano telefono 4.26 po factory reset nepavyko įjungti - pradiniuose nustatymuose nepasirodydavo klaviatūra wifi slaptažodžio įvedimo vietoje. Ir viskas, niekur toliau neleidžia. Teko kopiją atkurti per TWRP.
Назад Далее
Посетитель

Наверх